Shipping and Return policy

Verzending

We doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 uur worden geplaatst, kunnen de volgende dag worden verwacht! De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Gratis bij het ophalen van de bestelling op locatie.

Retourneren
We hanteren een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een retour aan te vragen. De standaardkosten voor het retourneren van fietsen zijn €49,50 per fiets. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Om in aanmerking te komen voor een retour, moet je artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig. Voor de FLEXBIKES mogen er geen tekenen van gebruik zichtbaar zijn.

Om een retour te starten, kun je contact met ons opnemen via info@flex-bikes.nl.

Als je retour is geaccepteerd, sturen we je een retourlabel en instructies over hoe en waar je het pakket naartoe kunt sturen. Artikelen die zonder voorafgaand verzoek worden teruggestuurd, worden niet geaccepteerd.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen over retourneren via deze pagina.

Schade en problemen
Controleer je bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect, beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Helaas kunnen we geen retouren accepteren van afgeprijsde artikelen of cadeaubonnen.

Ruilen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt te retourneren en, zodra de retour is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

Europese Unie 14-dagen bedenktijd
Ondanks het bovenstaande, als het artikel naar de Europese Unie wordt verzonden, heb je het recht om je bestelling binnen 14 dagen te annuleren of te retourneren, om welke reden dan ook en zonder opgave van reden. Zoals hierboven vermeld, moet je artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Restituties
We laten je weten wanneer we je retour hebben ontvangen en geïnspecteerd, en laten je weten of de restitutie is goedgekeurd of niet. Als deze is goedgekeurd, word je automatisch terugbetaald via je oorspronkelijke betaalmethode binnen 10 werkdagen. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling verwerkt en boekt.
Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we je retour hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@flex-bikes.nl.